Arxiu per juny, 2018

  • El noi del Maravillas, Lluís Llach

    El noi del Maravillas és la tercera novel·la de Lluís Llach. A aquestes alçades ja ho podem dir alt i clar, Lluís Llach va ser i és un cantautor excel·lent, un referent musical, una bèstia als escenaris, i ara, a més, s’ha convertit en un escriptor de capçalera.

    El noi del Maravillas és una meravella de novel·la. Ben escrita, ben situada històricament, ben travada; parla de música, d’amor i de lluites; parla d’artistes en temps de misèria i d’artistes de renom internacional; de teatre de varietats i de lírica; del món local i del món cosmopolita.

    Està situada entre les acaballes del segle XIX i el segle XX, amb els anys de misèria, la República, la guerra i el franquisme. Que la novel·la tingui o no tingui trets autobiogràfics ho sap en Llach. Però no importa, importa que és una novel·la per no deixar passar, sobretot els amants de la música. I per als amants de la llengua genuïna, amb molts trets del català gironí.

    Article complet

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes