• El noi del Maravillas, Lluís Llach

    El noi del Maravillas és la tercera novel·la de Lluís Llach. A aquestes alçades ja ho podem dir alt i clar, Lluís Llach va ser i és un cantautor excel·lent, un referent musical, una bèstia als escenaris, i ara, a més, s’ha convertit en un escriptor de capçalera.

    El noi del Maravillas és una meravella de novel·la. Ben escrita, ben situada històricament, ben travada; parla de música, d’amor i de lluites; parla d’artistes en temps de misèria i d’artistes de renom internacional; de teatre de varietats i de lírica; del món local i del món cosmopolita.

    Està situada entre les acaballes del segle XIX i el segle XX, amb els anys de misèria, la República, la guerra i el franquisme. Que la novel·la tingui o no tingui trets autobiogràfics ho sap en Llach. Però no importa, importa que és una novel·la per no deixar passar, sobretot els amants de la música. I per als amants de la llengua genuïna, amb molts trets del català gironí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes