• Ruta literària d'”El lladre del mocador verd” amb els alumnes dels cursos de català

    Tot aprofitant la lectura del llibre de Lectura Fàcil El lladre del mocador verd, els alumnes d’Elemental 2 de Badalona i els d’Elemental 3 de Sant Adrià van fer una sortida al barri de Ribera (Barcelona), on passa l’acció del relat, per visitar l’església de Santa Maria del Mar i el carrer de Montcada.

    A més, i per acabar d’una forma diferent la passejada, van poder veure com es torren les ametlles en un dels establiments amb més encant de Barcelona: la centenària Casa Gispert, fundada el 1851 i que conserva encara la seva decoració original.

    Així, entre cacau, cafès i fruita seca, els alumnes van tenir oportunitat de parlar sobre aquests productes, de conversar amb altres companys d’estudi i de reconèixer i comentar els llocs que ja coneixien arran de la lectura del llibre a classe.lladre mocador

    Podeu veure’n les fotos aquí.

     

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Nimbe Arellanos

    11 des. 17
    15:56 #

    Aquest llibre m’ha agradat molt perquè és entretingut: té misteri, suspens i romanç.
    Combina molt bé un robatori, circumstàncies i la imaginació de la protagonista, per explicar una història que té un final on el lector pot tenir l’última paraula.

  2. maria gonzalez

    04 des. 17
    14:57 #

    Per mi és un llibre entretingut ,de fácil lectura, que tracta d´uns personatges molt definit, els cuals es veuen embolicats en uns robatiris una mica estranys,,on curiosament tenen en comú un mocador verd. La historia es desemvolupa al barri del Born, molt conegut a Barcelona per les botigues i els seus carrers antics i concorreguts. Jo personalment recomano aquest llibre a qui li agradi la intriga i l´acció.

  3. Tamara Legon

    23 nov. 17
    23:34 #

    El llibre ha sigut entretingut, em sembla que el tornaria a llegir. Té una lectura fàcil ,totes les paraules s´entenan perfectament.
    Em va agradar perquè té una mica de tot, el recomanaría per la gent que stdudía català.

  4. Tamara Legon

    23 nov. 17
    23:28 #

    El llibre he sigut entretingut ,em sembla que el tornaria a llegir. Té una lectura fàcil , totes les paraules s´entenen perfectament.
    Em va agradar perquè té una mica de tot , el recomenaría per la gent que studía català.

  5. Merche Gonzalez

    21 nov. 17
    16:27 #

    Per mi és una història una mica lenta,tot i que conté una mica de suspens pels robatoris.El que més m´ha agradat és que al final l ´Eulalia acabés amb el Pau.

  6. arlette tephaine

    17 nov. 17
    12:03 #

    Ès un llibre molt fàcil de llegir i que t’enganxa des del primer moment.
    Al final, l’autora et deixa intrigada i pots pensar que els dos mossos d’esquadra no han estat els únics implicats en els robatoris.
    Et deixa la porta oberta a la teva imaginació amb el mocador verd……

    17/11/2017

  7. miguel ossorio ortiz

    24 maig 17
    10:48 #

    el llibre es llegeix molt rapid a la recerca de qui son els lladres…..Estructures molt adequadas per aprendre catala..

  8. Mariano Berdejo

    26 maig 16
    18:59 #

    M´ha agradat, una bona historia d´intriga on sembla que els lladres són uns i al final són els que menys t´esperes, entretingut amb una dosis d´amor i intriga.

  9. Mª ANGELES HERNANDEZ

    26 maig 16
    9:41 #

    M’agradat per tindre un llenguatge clar, les seves ilustracions i la protagonista Eulàlia amb la seva capacitat de observaciò i raonament, encara que no la portès a resoldre el cas.

  10. Joan Antoni Alonso De haro

    18 maig 16
    12:22 #

    El lladre del mocador verd:
    Al barri del Born de Barcelona hi ha una serie de robatoris a botigas i comerços.Aquests fets fan que un perruquera i mosso d´escuadra s´enamoren
    Es van desenvolupant uns fets amb uns altres que enllacen logicament encara no son els de veritat pero et va ficant en la historia.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius