• “L’atles furtiu” adaptat a LF per Gemma Redortra

    El segle XV és ple de guerres i conquestes. El rei Pere i el seu fill Joan encarreguen un atles a en Cresques, un jueu de Mallorca. Ell decideix fer-ne dos: un atles sobre el mon conegut i un altre, el furtiu, que reculli també totes les llegendes. En el viatge a Barcelona l’atles furtiu desapareix i en Jadufà, fill de Cresques, intentarà recuperar-lo.

    Les peripècies del narrador ens porten fora de Mallorca, a la Barcelona medieval, i a través dels mapes i dels personatges tenim una visió del món conegut d’aleshores que ens permet viatjar gairebé sense fronteres.

  1. VICTORIA ANDRÉS

    16 juny 19
    23:51 #

    El llibre ha estat molt entrentigut. Recomenaria llegir-lo, ja que és una historia que parla sobre l´odi a els jueus fins l´expulsió de la peninsula i sobre les diferents relacions humanes. Sempre esta bé recordar el que va passar perquè no torni a succeir.

  2. Roxani

    12 juny 19
    15:54 #

    Li dono com llibre, un 10, perquè és entretingut, amb valor històric i una perspectiva que explica la forma de vida del segle XIV a Mallorca i Barcelona.

  3. amalia

    06 juny 19
    21:54 #

    explica la convivencia entre els jueus i cristians en l´edat mitjana, fins i tot entre els mateixos jueus. El protagonista ha de prende decisions dificils i fer sacrificis.Eren temps complicats. es un llibre una mica trist , ho recomano.

  4. antonio linde gibaja

    06 juny 19
    9:11 #

    m´agradat,no es el meu estil literarí,pero lo recomanaria a qualsevol persona que li agradí viatjar per mitja de la lectura

  5. Brenda

    05 juny 19
    17:39 #

    Aquest llibre està ple de valors humans, sobre tot els relacionats amb la lealtat, la confiança i la valentia. També va be per conèixer una miqueta la història de Catalunya.

  6. Francia Silva

    03 juny 19
    17:20 #

    Novel•la Ben ambientada en l’epoca que deixa un regust de dolor davant a l’insensatesa humana per l’autor dona els mateixos qualsevol fe religiosa, perqué estan impregnats dels vicis humana, amor, intriga, traïció i aventura

  7. Leyre E3

    28 maig 19
    19:56 #

    Recomano aquest llibre, és una lectura amena. He de dir que és una història una mica trist per les pèrdues que van patir el poble jueu. No esperis un final d´amor.

  8. Leyre

    23 maig 19
    9:42 #

    Recomano aquest llibre, és una lectura amena. He de dir que és una mica trist per las pèrdues que van patir el poble jueu. En aquest llibre no esperis un final feliç.

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius