• Nou Club de Lectura Fàcil virtual

    Estrenem un Club de Lectura Fàcil virtual, pensat per a les persones que vulguin practicar la lectura en català i millorar l’expressió oral. 

    Com funcionarà?

    Es farà una sessió de tertúlia per videoconferència sobre un llibre que disposareu en format digital i que haureu d’haver llegit prèviament.  

    Quin llibre? 

    Llegirem i comentarem Contes de Canterbury (descarrega’t el llibre aquí). 

    El llibre és una adaptació a la lectura fàcil de la novel·la original escrita al segle XV per l’autor anglès Geoffrey Chaucer. És la història d’un grup de pelegrins que van a Canterbury i que en el viatge es troben a l’hostal del Tabard: allí l’hostaler els proposa que cadascú expliqui un conte i el que l’expliqui millor guanyarà un sopar. 

    Quan serà?

    La tertúlia serà el 15 de desembre a la tarda, de les 18h a les 19.30 h, i es farà a través de la plataforma Teams (enviarem un correu electrònic amb la informació per accedir-hi). 

    Per participar-hi, cal que t’inscriguis des de la pàgina web del CNL de Badalona i Sant Adrià (fins el 10 de desembre). Les places són limitades. 

    Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius