CLASSE 17 DE FEBRER

text-instructiu-la-recepta-de-cuina-a-cm-2-638Després de veure l’ortografia de la B i la V (alguna regla, més els cultismes -hi ha canvis de consonant- i les que s’escriuen diferent del castellà), hem fet l’exercici 5, de la pàg. 95, del llibre de Teide per repassar.

A continuació, per grups, heu elaborat un menú que consta d’un primer plat, un segon i unes postres. Per escriure les receptes heu tingut en compte que s’havien d’escriure en segona persona de l’imperatiu (per repassar aquesta forma verbal) i les marques d’ordre (primer, a continuació, tot seguit, finalment…). El proper dia tindreu una mica més de temps per acabar les receptes si encara no ho heu fet i repassar-ne l’ortografia.

Per dimecres he proposat de portar fetes algunes de les receptes i així de pas celebrar que hem sobreviscut a mig curs 🙂 Qui vulgui, també es pot gravar fent una recepta i explicant-la (això tindrà premi).

Finalment hem seguit amb la graella de verbs. Per deures heu de conjugar els verbs viure i estar (vosaltres) i fer (ells).

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *