Sèries TV


Arròs covat

Sèrie d’animació protagonitzada per un dissenyador gràfic de 35 anys que és com un Peter Pan, no vol fer-se gran. El títol de la sèrie es refereix a l’expressió “covar-se l’arròs”, que significa haver perdut l’edat per fer certes coses.

Merlí

Merlí és un professor de filosofia d’un institut que estimula els seus alumnes a pensar lliurement mitjançant uns mètodes poc ortodoxos que dividiran les opinions de la classe, el professorat i les famílies.

Nit i dia

Sèrie d’intriga sobre un grup de forenses, jutges i psiquiatres que s’enfronten a la cara més fosca i oculta de la societat. La protagonista, Sara Grau, també s’enfronta als punts foscos de la seva vida.

Benvinguts a la família

Comèdia negra que narra les peripècies de la família de l’Àngela, una dona divorciada amb 3 fills a qui el banc ha embargat el pis.

 Gran nord

 

L’agent Anna Obach és una jove subinspectora dels Mossos d’Esquadra, destinada a Gran Nord, una vall poc coneguda i molt especial dels Pirineus. 

Infidels

L’Arlet, la Joana, la Paula, la Lídia i la Cruz són un grup de cinc amigues amb caràcters molt diferents però que comparteixen molts moments del dia a dia.

Amor de cans

Drama familiar sobre la lluita fraternal entre sis germanes. Sèrie basada en la novel·la homònima de M. Antònia Oliver.

 

Treufoc

 

 

 

 

 

 

El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent.

Mai neva a ciutat

 

 

 

 

 

Neus Perelló ha perdut la seva feina de becària a Londres i s’ha vist obligada a tornar a Palma. Sèrie sobre la crisi dels 30 i la inestabilitat emocional dels millennials

 

SÈRIES CLÀSSIQUES

Plats bruts

 

 

 

 

 

Sèrie d’humor  protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sánchez que narra les històries de dos amics que comparteixen pis al barri de l’Eixample de Barcelona.

Nissaga de poder

 

 

 

 

 

A partir d’una idea original de Josep M. Benet i Jornet, la sèrie explica les històries d’una família propietària d’unes caves del Penedès. 

Laberit d’ombres

Dos mons oposats, dues famílies de classes socials diferents que han coincidit al llarg del segle en diferents circumstàncies. La trama gira entorn d’ALA Transports, una empresa de transports situada a Sabadell.

Arnau

Minisèrie basada en la llegenda del comte Arnau. En ple segle XI, explica les lluites entre nobles enmig de passions amoroses, en terra de frontera. 

Mirall trencat

Adaptació per a la petita pantalla de la novel·la de Mercè Rodoreda, amb un repartiment de luxe.

Poble nou

Telenovel·la de sobretaula ambientada al barri barcelonès de Poblenou.
La família protagonista, gràcies als diners de la loteria, es trasllada a viure a la Vila Olímpica i hi obre un supermercat. 

Més sèries: http://www.ccma.cat/tv3/programes/series/