RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sèries TV

  Arròs covat

  Sèrie d’animació protagonitzada per un dissenyador gràfic de 35 anys que és com un Peter Pan, no vol fer-se gran. El títol de la sèrie es refereix a l’expressió “covar-se l’arròs”, que significa haver perdut l’edat per fer certes coses.

  Merlí

  Merlí és un professor de filosofia d’un institut que estimula els seus alumnes a pensar lliurement mitjançant uns mètodes poc ortodoxos que dividiran les opinions de la classe, el professorat i les famílies.

  Nit i dia

  Sèrie d’intriga sobre un grup de forenses, jutges i psiquiatres que s’enfronten a la cara més fosca i oculta de la societat. La protagonista, Sara Grau, també s’enfronta als punts foscos de la seva vida.

  Benvinguts a la família

  Comèdia negra que narra les peripècies de la família de l’Àngela, una dona divorciada amb 3 fills a qui el banc ha embargat el pis.

   Gran nord

   

  L’agent Anna Obach és una jove subinspectora dels Mossos d’Esquadra, destinada a Gran Nord, una vall poc coneguda i molt especial dels Pirineus. 

  Infidels

  L’Arlet, la Joana, la Paula, la Lídia i la Cruz són un grup de cinc amigues amb caràcters molt diferents però que comparteixen molts moments del dia a dia.

  Amor de cans

  Drama familiar sobre la lluita fraternal entre sis germanes. Sèrie basada en la novel·la homònima de M. Antònia Oliver.

   

  Treufoc

   

   

   

   

   

   

  El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent.

  Mai neva a ciutat

   

   

   

   

   

  Neus Perelló ha perdut la seva feina de becària a Londres i s’ha vist obligada a tornar a Palma. Sèrie sobre la crisi dels 30 i la inestabilitat emocional dels millennials

   

  SÈRIES CLÀSSIQUES

  Plats bruts

   

   

   

   

   

  Sèrie d’humor  protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sánchez que narra les històries de dos amics que comparteixen pis al barri de l’Eixample de Barcelona.

  Nissaga de poder

   

   

   

   

   

  A partir d’una idea original de Josep M. Benet i Jornet, la sèrie explica les històries d’una família propietària d’unes caves del Penedès. 

  Laberit d’ombres

  Dos mons oposats, dues famílies de classes socials diferents que han coincidit al llarg del segle en diferents circumstàncies. La trama gira entorn d’ALA Transports, una empresa de transports situada a Sabadell.

  Arnau

  Minisèrie basada en la llegenda del comte Arnau. En ple segle XI, explica les lluites entre nobles enmig de passions amoroses, en terra de frontera. 

  Mirall trencat

  Adaptació per a la petita pantalla de la novel·la de Mercè Rodoreda, amb un repartiment de luxe.

  Poble nou

  Telenovel·la de sobretaula ambientada al barri barcelonès de Poblenou.
  La família protagonista, gràcies als diners de la loteria, es trasllada a viure a la Vila Olímpica i hi obre un supermercat. 

  Més sèries: http://www.ccma.cat/tv3/programes/series/

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • cristina: Pedrolo en aquesta novel.la fa servir la mort per a l’evolució del protagonista, d’una forma...
 • Laura: Opinió sobre el llibre Algù com tu de Xavier Bosch Aquest llibre m’ha agradat molt, perquè encara que és...
 • Paula: “Algú com tu” és el primer llibre que he llegit del Xavier Bosch. El coneixia com a periodista, inicialment...
 • Paula: Ser curt de gambals (no ser massa llest) Tallar el bacallà (manar) Anar com anell al dit (que va perfecte)
 • Manel: És una novel.la de sentimens no corresponduts i contradictoris. El noi s’enamora de la bellesa de la...

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons Comprensions orals SS comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!