RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sèries TV

  Arròs covat

  Sèrie d’animació prota- gonitzada per un dissenyador gràfic de 35 anys que és com un Peter Pan, no vol fer-se gran. El títol de la sèrie es refereix a l’expressió “covar-se l’arròs”, que significa haver perdut l’edat per fer certes coses.

  Merlí

  Merlí és un professor de filosofia d’un institut que estimula els seus alumnes a pensar lliurement mitjançant uns mètodes poc ortodoxos que dividiran les opinions de la classe, el professorat i les famílies.

   

  Nit i dia

  Sèrie d’intriga sobre un grup de forenses, jutges i psiquiatres que s’enfronten a la cara més fosca i oculta de la societat. La protagonista, Sara Grau, també s’enfronta als punts foscos de la seva vida.

   Plats bruts

  Sèrie d’humor  protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sánchez que narra les històries de dos amics que comparteixen pis al barri de l’Eixample de Barcelona.

  Infidels

  L’Arlet, la Joana, la Paula, la Lídia i la Cruz són un grup de cinc amigues amb caràcters molt diferents però que comparteixen molts moments del dia a dia.

  Benvinguts a la família

  Comèdia negra que narra les peripècies de la família de l’Àngela, una dona divorciada amb 3 fills a qui el banc ha embargat el pis.

  Més sèries: http://www.ccma.cat/tv3/programes/series/

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • CSM: A la competició tots els esportistes portaven a la jaqueta l’obi, cada un del color que correspon al seu nivell...
 • Mamen: La Laura és una noia una mica escanyolida, com el fum d’ una cigarreta, però té una cara molt dolça i les...
 • La Puça Ballarina: La portada del llibre que es mostra, es l’edició castellana. Si us plau que estem en un curs...
 • Placida Espigares: Convivim amb la fibromiàlgia
 • Rachel: Bones a tots i a totes! En breu es produirà el casament entre la Carme i en Lin-Xin. Per aquest motiu, les...

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!