CLASSE 22 DE FEBRER

guionet-1Avui hem corregit l’ex. 2 de la pàg. 93 i hem comentat alguna frase de l’exercici 8 sobre pronoms (pàg. 81-82) de Teide (hi havia un error a la solució de la frase e de la llista 2: hauria de ser amb què o amb les quals ja que es refereix a les sabates).

A continuació hem vist el lèxic de l’exercici 18, de la pàg. 101. Tot seguit hem vist la teoria de l’ús del guionet en mots compostos (la teniu escampada a les pàg. 99, 114 i 138 del llibre de Teide). Per practicar, hem fet l’exercici 17 de la pàg. 114. Per deures feu l’exercici 12 de la pàg. 138. Us adjunto en aquesta entrada un quadre resum sobre el guionet. Hi surten la majoria dels casos però compte perquè en falta algun (per ex., quan el primer mot acaba en vocal i el segon comença per r, s o x).

Finalment, us heu posat amb els companys del grup de les receptes de cuina i les heu repassades. Quan pugueu, envieu-me-les en un arxiu per grup i així les podré reenviar a tothom per si algú les vol tenir. El proper dia farem un esmorzar amb algun dels plats que heu inclòs al menú (o altres) i també les podreu explicar breument com estan fetes. A més, podem veure alguns dels vídeos que heu gravat cuinant i explicant una recepta.

Per deures per a la setmana vinent, us he donat un full amb la pauta per fer un apunt en un blog (el fareu en un paper) sobre el control de la navegació dels nostres fills a internet.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *