CLASSE 14 DE DESEMBRE

imperatiu-100107112747-phpapp02-thumbnail-4Avui hem estudiat la formació de l’imperatiu. Sobretot hem vist que en imperatiu, excepte en uns pocs verbs irregulars, la segona persona del plural (vosaltres) coincideix amb la 2a persona del plural del present d’indicatiu. Hem practicat primer donant ordres parlant de tu a algú que es presenta a una entrevista de feina i després hem fet l’imperatiu del verb encendre. A més, hem practicat la 2a persona del plural amb la cançó Onegeu llibertats, basada en un poema que surt al llibre L’amor fora de mapa.

A continuació heu parlat sobre quin llibre heu llegit i quina mena de treball heu fet.

Per acabar, hem dividit la classe en quatre grups i hem fet un concurs de vocabulari a partir del treball que ha fet una companya de classe.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *