CLASSE 23 DE GENER

dieresiAhir vam iniciar la classe comentant l’exercici 9 de la pàg. 127 del llibre El català escrit, que teníeu de deures. A continuació vam veure les correspondències verbals en oracions condicionals de la pàg. 128: imperfet d’indicatiu o de subjuntiu + condicional i la concordança: imperfet de subjuntiu compost + condicional compost, i vam fer els exercicis 10 i 11. Per deures feu l’exercici 12 (verb deure + infinitiu per expressar probabilitat).

Després i per practicar la dièresi, vam fer els exercicis 1, 2 i 3 de les pàg. 34 i 35. Per deures feu els exercicis 4, 5 i 6 que venen a continuació.

Tot seguit vam treballar la lectura. Vam llegir el conte L’arbre domèstic, de Pere Calders (pàg. 65 de Teide) i, tot seguit, vau llegir en parelles el text de la pàg. 73 i us en vau valorar la lectura.

Per acabar vam fer un superdictat amb mooooltes paraules que anaven amb dièresi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *