• CLASSE 8 DE FEBRER

  Escrit per el 08 de Febrer del 2017 a les 21:11 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

  Hem començat la classe corregint l’exercici 20, pàg. 87, de Teide i després hem repassat els gerundis irregulars amb l’exercici 17 i 18, pàg. 86, de Teide.

  A continuació hem practicat els sinònims i antònims d’alguns termes relacionats amb la roba amb l’exercici 19. També hem vist la diferència de significat de mots que s’assemblen, o que sovint confonem, amb l’exercici 24, pàg. 89, de Teide.

  També hem parlat sobre la concordança del participi amb el CD quan davant del verb hi ha el pronom la, els, les, en. És recomanable fer-la amb els complements femenins. Per exemple: He comprat la camisa= L’he comprada.

  Per acabar, hem iniciat la unitat 7 de Teide. Segur que algun dia ens agafarà gana amb aquest tema, perquè tracta del menjar. En grups heu parlat sobre experiències relacionades amb el menjar (exercici 1, pàg. 92) i heu relacionat ingredients i quantitats amb l’exercici 3, pàg. 93. Per deures feu l’exercici 2 i també podeu anar llegint el llibre de lectura d’aquest trimestre.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!