• CLASSE 13 DE FEBRER

  Escrit per el 13 de Febrer del 2017 a les 14:36 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

  Hem començat la classe corregint els exercicis 2 i 3 de la pàg. 93 del llibre de Teide.

  A continuació he comentat errors freqüents que se solen fer a les expressions escrites, i després heu comprovat els errors vostres i heu escrit l’explicació de la correcció.

  Tot seguit hem vist l’ortografia de la b/v, en el llibre El català escrit, pàg. 46. Sobretot hem de tenir en compte dels canvis ortogràfics (no habituals) dintre d’una mateixa família de paraules (com ara calb amb b, però calvície amb v), i d’altres paraules l’ortografia de les quals no coincideix amb el castellà (biga, cavall, etc., quadre de la pàg. 49). Hem fet els exercicis 1 i 4. Per deures feu el 2, 3, 5 i 6.

  Per acabar, per grups heu fet l’exercici 6 i heu començat a elaborar un menú (exercici 7 i 16). El proper dia continuareu treballant en aquest menú amb el mateix grup.

  Si algú vol fer més exercicis, pot entrar en aquest web. Podeu fer-ne de coses que ja haguem vist a classe per repassar (sobretot apartats de mofologia i ortografia):

  http://aplicacions.llengua.gencat.cat/itineraris-aprenentatge/index_cc.html

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.
 • pfreixa: 🙂 Exacte!
 • Belén: En català es diu targeta sanitâria.
 • Belén: Crec que sobra el pronom en de feste’n soci, s’hauria d’escriure feste soci. No estic segura.
 • Belén: Crec que la formes correctes serien: suís, ensaïmada i sense dubte el que falten són els xurros.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!