• CLASSE 24 D’ABRIL

  Escrit per el 24 de Abril del 2017 a les 12:35 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

  Avui hem comentat l’exercici 3, pàg. 133, de Teide (pronoms febles). A continuació, hem fet l’exercici 13, pàg. 138 (adjectius i pronoms); ex. 14, pàg. 139 (verbs), ex. 18, pàg. 141 (lèxic conflictiu) i ex. 18, pàg. 152 (diferència d’ús entre perquè -introdueix motiu o causa- i doncs -introdueix conseqüència del que s’ha dit anteriorment).

  Finalment, hem fet un dictat del text de l’exercici 12, pàg. 149 per fer palesa la importància de l’ús dels sinònims quan redactem un text per evitar repeticions, així el text serà més ric i variat. Això és important tenir-ho en compte quan escriviu qualsevol text, com per exemple l’apunt en un blog o l’article d’opinió que estem tractant ara.

  Per deures feu l’exercici 3, de la pàg. 159 de Teide (pronom febles) i l’exercici 17, pàg. 151. A més, corregiu-vos el dictat.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!