CLASSE 24 D’ABRIL

Avui hem comentat l’exercici 3, pàg. 133, de Teide (pronoms febles). A continuació, hem fet l’exercici 13, pàg. 138 (adjectius i pronoms); ex. 14, pàg. 139 (verbs), ex. 18, pàg. 141 (lèxic conflictiu) i ex. 18, pàg. 152 (diferència d’ús entre perquè -introdueix motiu o causa- i doncs -introdueix conseqüència del que s’ha dit anteriorment).

Finalment, hem fet un dictat del text de l’exercici 12, pàg. 149 per fer palesa la importància de l’ús dels sinònims quan redactem un text per evitar repeticions, així el text serà més ric i variat. Això és important tenir-ho en compte quan escriviu qualsevol text, com per exemple l’apunt en un blog o l’article d’opinió que estem tractant ara.

Per deures feu l’exercici 3, de la pàg. 159 de Teide (pronom febles) i l’exercici 17, pàg. 151. A més, corregiu-vos el dictat.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *