CLASSE 10 DE MAIG

Avui hem començat la classe estudiant les diferències de significat dels mots de l’exercici 26, pàg. 155 del llibre de Teide. A continuació, hem corregit l’exercici que hi havia de verbs (fotocòpia), i després hem fet l’exercici 16, de la pàg. 180 (si no/sinó).

Tot seguit, en petits grups, heu expressat la vostra opinió sobre diferents qüestions de caire laboral (ex. 1, pàg. 158 de Teide) i, després, ens hem imaginat que havíem de canviar la nostra residència per motius laborals, per exemple a Girona. A cada grup, dues persones veien més avantatges que inconvenients (columna de l’esquerra de l’exercici 8, pàg. 163) i les altres dues persones més desavantatges (columna de la dreta), i havíeu d’escriure 2 frases amb connectors. Una de les frases amb un si no/sinó, i l’altra amb qualsevol dels connectors que surten a l’exercici 25 de la pàg. 155 de Teide.

Finalment, hem iniciat la teoria i pràctica de l’ús de la coma. El proper dia continuarem amb aquest tema.

Per deures, feu l’exercici de verbs (fotocòpia que he donat a classe) i contesteu les preguntes sobre el vídeo sobre l’addicció a la feina que veureu a l’entrada següent.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *