CLASSE 15 DE GENER

Avui hem començat resolent els dubtes de l’exercici de pronoms febles que hi havia per deures. A continuació hem fet repàs dels gèneres conflictius, és a dir, paraules que en català i en castellà tenen diferent gènere (per ex.: les postres – los postres).

Després hem vist l’exercici 23 sobre la millora de la precisió lèxica, de la pàg. 47 de Teide (per exemple hem vist la diferència entre arran i arrel. Utilitzem arran de quan volem dir a partir de, i no arrel de) . També hem repassat el complement de l’atribut.

Hem començat la unitat 4 del llibre de Teide i us he proposat de fer un Itinerari per Cerdanyola en grups de 4-5 persones. Teniu aproximadament un mes per fer el treball.

Hem après dels abreviatures més freqüents i hem fet l’exercici 8 de la pàg. 55 del llibre de Teide.

Per deures, feu l’exercici  7 de pronoms febles, de les pàg. 39 i 40 del llibre de Teide.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *