EL CAMÍ DE LES AIGÜES, de Carme Martí

El camí de les aigües, de Carme Martí:

Editorial Amsterdam  (560 pàg.)

La novel·la ‘El camí de les aigües’ narra les vivències de Maria Badia, una cuinera de l’Espluga de Francolí que manté una lluita constant per superar les adversitats del segle XX. La Maria anota les seves receptes en un quadern i és precisament a través d’aquest que es reviu la seva capacitat per tirar endavant amb un somriure.

L’escriptora Carme Martí, autora de l’exitosa novel·la ‘Un cel de plom’, dedicada a la vida de Neus Català, explica els fets des de l’actualitat, a partir de la mirada de Laura, una noia que busca desesperadament recuperar el seu control emocional mitjançant l’escriptura. La noia només troba un cert refugi en les trobades amb un jove veí i les visites a la seva àvia, a qui llegeix la història de la Maria Badia, una història que la deixa sense paraules i la remou ben endins. L’obra, cuinada a foc lent durant cinc anys, es converteix en un homenatge a les vides de les nostres àvies.

Aquí podeu fer un tastet del llibre:

https://issuu.com/arallibres/docs/1es_p__gines_cami_aig__es

La pàgina web del llibre:

https://camidelesaigues.com/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *