CLASSE 2 DE MAIG. Comentari llibre de lectura. Exercicis diversos: lèxic, connectors, ortografia.

Avui hem fet una prova oral sobre el llibre de lectura del 3r trimestre que consistia a llegir un fragment-ne i comentar per què l’havíeu triat i, a continuació havíeu de tenir una conversa al voltant dels llibres llegits.

Mentre que fèiem això, la resta feia exercicis diversos:

  • Del llibre de Teide: exercici 18, pàg. 141 (lèxic), abans he explicat les diferències de significat de cada parell de paraules; exercici 19, pàg. 152 (per què, perquè, per a què), també he explicat les diferències entre uns i altres; exercici 17, pàg. 151 (connectors), exercici 26, pàg. 155 (lèxic), l’heu de fer amb ajuda del diccionari si teniu algun dubte; exercici 3, pàg. 159 (pronoms).
  • Del llibre de Barcanova: unitat 15, pàg. 82, 83 i 84.

Per deures, acabeu a casa el que no hagueu tingut temps de fer a classe, i qui avui no hagi entregat l’article d’opinió que me l’enviï per correu electrònic.

Bones festes del Roser de maig!

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *