CLASSE 4 D’OCTUBRE: Lo neutre

Avui hem començat la classe veient l’article neutre LO. El ‘lo’ és sempre incorrecte excepte quan fa de pronom i va darrere del verb. Us  he donat un full amb expressions incorrectes i l’equivalent correcte en català. A l’altra banda del full hi havia eslògans en castellà amb el ‘lo’ i els avui de traduir correctament al català. Posteriorment, hem fet l’exercici 1 de la unitat 32 del llibre El català escrit (on trobareu altres expressions incorrectes amb la correspondència correcta, llegiu-vos-les. Per deures feu l’exercici 2 (pàg. 194).

Després hem fet un exercici de comprensió lectora del llibre de Teide (exercici 2), i ha donat peu a parlar sobre els casaments.

També hem parlat d’una eina que molts coneixeu ja, l’Optimot. Per deures contesteu les preguntes del full que us he donat buscant les respostes en aquest cercador de consultes lingüístiques perquè us hi familiaritzeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *