CLASSE 22 DE GENER: verbs, lèxic, el punti i coma i la dièresi

Dimarts vam corregir l’exercici de verbs que hi havia de deures i vam veure les concordances verbals de la pàg. 128. Després vam fer l’exercici 11 a classe. A continuació vam veure com expressar la probabilitat sense que sigui amb un adverbi (pàg. 129), i vam fer l’exercici 12 a classe.  Per deures, feu l’exercici 10.

També vam millorar la precisió lèxica amb un exercici que us vaig passar, que qui tingui el llibre de Teide és a la pàg. 75. Tot seguit vam veure en quins casos podem escriure el punt i coma (fotocòpia o pàg. 72 de Teide) i vam fer-ne un exercici.

Finalment, vam corregir un exercici de la dièresi i vam fer els exercicis 1 i 2. Per deures, feu l’exercici 3.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *