CLASSE 29 DE FEBRER

PETALOSOAvui hem començat la classe corregint el test de gramàtica. I com l’últim ítem era la frase ‘Heu atrapat el Ventura’, m’ha fet repensar el que volia fer després i, per explicar per què és el Ventura i no al Ventura, hem anat a la pàg. 218 del llibre El català escrit i hem vist la teoria sobre la preposició a i el complement directe de les pàg. 218 i 219 i després hem fet l’exercici 2. Per deures feu el 3.

A continuació hem visionat els vídeos d’unes receptes fetes per companys de la classe.

Tot seguit hem fet repàs dels mots compostos i l’ús del guionet.

Finalment, hem vist quan escrivim com i com a. També fins o cap i fins a/cap a (pàg. 113 del llibre de Teide, exercici 16). Per deures feu els exercicis 8, 9 i 10 d eles pàg. 223 a 225 del llibre El català escrit.

20160229_120856[1]Per deures us he donat un full sobre la història d’un nen italià que es va inventar una paraula i la va fer grossa. 🙂 Al final d’aquest full hi teniu unes preguntes que podeu contestar i el proper dia posarem en comú les respostes. Segur que serà molt interessant! Per cert, els castellers de Cerdanyola fan un concurs per buscar un sobrenom a la colla. Voleu participar-hi? Us hi adjunto la informació.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *