• El documental del mes

  postercat

   

   

  A l’agost s’estrena el documental Cor suec, sang finesa. El documental, una road movie musical intergeneracional que reflexiona sobre el fenomen migratori a Suècia durant els anys 60 i 70, es projectarà en versió original en finès i suec, subtitulat en català.

   

  Més informació: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/223-cor_suec__sang_finesa.html

  La productora del Documental del Mes ofereix a l’alumnat del CPNL i als participants en el programa Voluntariat per la llengua avantatges per assistir a les projeccions de la pel·lícula. La majoria de sales (no totes) ofereixen sessions gratuïtes o amb descompte presentant el carnet de l’alumnat o el carnet de VxL. A finals de juliol podreu consultar les sales, els dies de projecció, els horaris i els preus en aquest enllaç:

  http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/salas.html

  El Documental del Mes és una iniciativa de l’empresa Paral·lel 40 que, per a la subtitulació en català, té el suport de la DGPL i que té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes