Estrenes de cinema en català

 

Els fills de la mitjanit al cinema Vigatà

Hjos de la medianoche - poster ok

 

El film dirigit per Deepa Mehta, està basat en la novel·la del mateix títol de Salman Rushdie. Saleem i Shiva neixen la mitjanit del 15 d’agost de 1947, el dia en què l’Índia aconsegueix la independència. La història de Saleem i Shiva, que són intercanviats en néixer, té com a rerefons la història de l’Índia des de la seva independència fins els anys 80.

 

Gru 2, el meu dolent preferitCartel_GRU2_Catalan_TT2L_68x98_v2.indd als cinemes Sucre

És un film d’animació dirigit per Pierre Coffin i Chris Renaud amb guió de Ken Daurio, Cinco Paul.El súper dolent Gru, les nenes entremaliades i els minions tornen a les pantalles amb una nova aventura. En Gru, que s’estrena com a pare de família, ha de descobrir qui és l’autor d’un crim espectacular amb l’ajut de nous personatges.