• El CNL d’Osona a TV3

    Participants del programa de Voluntariat per la llengua i alumnes de Manlleu, Torelló i Vic van assistir com a públic al programa “Divendres” de TV3.

    TV3 P1140332Una cinquantena de voluntaris, aprenents i alumnes van omplir el plató de TV3 i van poder gaudir en directe del programa, que va incloure una tertúlia d’actualitat política amb Salvador Cardús i Vicent Sanchis, entre altres; la presentació del llibre Polítics a la carta, de Josep Maria Vallès, i una entrevista, amb demostració inclosa, a Marta Peters, una dona que ha dedicat la seva carrera professional a fer que els aliments semblin especialment atractius per fer campanyes publicitàries.

    Abans de començar el programa, el presentador Xavier Coral es va fer una fotografia amb el grup.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes