Comença el Projecte de foment de la lectura a Manlleu

Aquests dies comença l’edició d’aquest any del Projecte de foment de la lectura que organitzen l’Oficina de Català de Manlleu i la Biblioteca Bisbe Morgades.

El programa tracta d’ajudar i acompanyar les persones que tenen certa dificultat amb la lectura per tal que adquireixin més fluïdesa, millorin la mecànica de la lectura,  la comprensió lectora, fomentin la lectura i adquireixin l’hàbit de llegir.

2014-03-19 16.23.49Projecte foment de la lectura

El dia 17 de març, a les quatre de la tarda, hi va haver una reunió dels voluntaris a la biblioteca. La majoria de voluntaris repeteixen, no obstant això, es creu que és interessant que es trobin abans de començar per entregar-los el material i tenir un canvi d’impressions.

Aquest any el programa compta amb la col·laboració de nou voluntaris i uns 25 aprenents, va creixent i ja és un referent a la comarca.