Cloenda del Projecte de foment de la lectura, del VxL i dels cursos de català a Manlleu

Dijous, dia 4 de juny l’Oficina de Català de Manlleu va organitzar l’acte de cloenda del Projecte de foment de la lectura, el Voluntariat per la llengua i els cursos de català de l’edició 2014-2015.

Hi van participar voluntaris i aprenents  del Foment de la lectura d’enguany , a més d’alumnes dels cursos de català.

Va començar l’acte amb dos  breus parlaments. El primer, de la directora del CNL d’Osona, Dolors Solà, per agrair la col·laboració dels voluntaris i dels aprenents. I el segon, de la directora de la Biblioteca Municipal, la Núria Silvestre, per remarcar la importància de la lectura , especialment d’aquells persones que aprenen català.

Després dels parlaments, diverses parelles de lectura van llegir textos i poemes que tenien com a nexe comú que tots parlaven de fruites. I per acabar, els assistents a la celebració van poder veure i sentir un audiovisual amb les veus d’altres alumnes dels cursos bàsics2015-06-04 15.57.10 2015-06-04 15.57.41 .

Quan es va acabar l’àudio es va entregar un obsequi a les persones voluntàries per agrair-los la seva col·laboració. Tothom va tenir un petit record de la jornada.

Abans de marxar es va  fer tertúlia i es va degustar diferent tipus de fruita.

Print Friendly, PDF & Email