• El VxL i el Teatre Tantarantana ofereixen un descompte per anar a veure l’espectacle Et planto

    La Júlia ha decidit que ja en té prou. El deixa. Les plantes inunden el pis i ella s’ofega entre les seves fulles. Ell és estàtic, avorrit, ocupat en classificar bonsais, incapaç d’entendre l’esperit lliure i camaleònic de la noia. La ruptura els submergirà a tots dos en un univers laberíntic de llocs comuns i de déjà vu’s. Et planto és un joc de nines russes, una comèdia esbocinada, una història d’amor en espiral que intenta sobreviure trasplantant els seus protagonistes les vegades que faci falta.

    plantocapEl Teatre Tantarantana ofereix a les parelles lingüístiques del programa VxL  un 45% de descompte per assistir a l’obra Et planto (preu de l’entrada sense descompte: 21 EUR, preu amb descompte: 12 EUR). La reducció de preu s’aplicarà a la parella lingüística quan hi assisteixin els dos junts.

    Et planto es representarà al Teatre Tantarantana (carrer de les Flors, 22. Barcelona) del 10 al 28 de febrer de 2016, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h.

    Podreu gaudir del descompte comprant l’entrada a taquilla i presentant el carnet del VxL. La taquilla obre una hora abans de l’inici de l’espectacle.

    També podeu reservar les entrades amb antelació a l’adreça de correu electrònic taquilles@tantarantana.com. En aquest cas heu de deixar el vostre nom i cognoms, indicar que sou parella lingüística del VxL, que voleu gaudir de la promoció i, finalment, informar del dia que anireu al teatre. El dia de la funció podreu recollir les entrades a taquilla presentant el carnet del VxL.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes