Projecte de foment de la lectura a Manlleu

El programa VxL, amb la col·laboració de la Biblioteca Bisbe Morgades, inicia aquests dies la 5a edició del Projecte de foment de la lectura en què un grup de voluntaris acompanyen en la lectura persones que ho necessiten.

Els objectius específics de l’activitat són reforçar la lectura dels aprenents que presentin mancances d’aquesta habilitat, adquirir l’hàbit de llegir, millorar la mecànica de la lectura i millorar la comprensió lectora.

Es faran grups de dues, tres o quatre persones que estaran formats per una persona voluntària i una, dues o màxim tres persones aprenentes. Es llegirà un llibre o  textos més curts (sempre adequats al nivell) i es complementarà amb converses sobre la lectura.

Divendres, dia 18, hi va haver una primera trobada amb els voluntaris. Van anar a fer un cafè amb la directora de la Biblioteca i la dinamitzadora del VxL, els van lliurar els materials i van fer un canvi d’impressions.

Després de Setmana Santa començaran les sessions que seran d’una hora setmanal durant deu setmanes. Aquest any hi ha nou voluntaris i 24 aprenents.
2014-03-19 16.23.49Projecte foment de la lectura

Print Friendly, PDF & Email