Acte de cloenda del curs i del VxL 2015-2016

Dijous, 9 de juny, es va celebrar l’acte de cloenda dels cursos de català i del programa VxL del Centre de Normalització Lingüística d’Osona del període 2015-2016.

L’acte es va centrar en la figura de Ramon Llull, escriptor del qual aquest any es commemora el setè centenari de la seva mort, i va començar amb la intervenció d’Anna Fernàndez, filòloga i estudiant de doctorat, que va exposar resumidament, i de manera molt didàctica, la vida i l’obra de Ramon Llull

Tot seguit, Núria Güell, presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística d’Osona, va destacar la importància de llegir en el procés d’aprenentatge i va donar pas als alumnes lectors que voluntàriament van llegir els textos que havia creat cada grup classe.

L’activitat, que portava el nom de “Seguim el fil de Ramon Llull”, va permetre que cada grup dels diversos nivells del Centre (inicial, bàsic 1, bàsic 2, bàsic 3, elemental, intermedi, suficiència i superior) elaborés el seu propi text inspirant-se en una frase o en un fragment de l’escriptor.

L’acte es va cloure amb la intervenció de Susagna Roura, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic, que va exposar com n’és d’important parlar català a totes les persone20160609_184954 Final de curss nouvingudes.P1030170