El CPNL i La Seca Espai Brossa ofereixen un descompte per anar a veure aquest espectacle

La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa VxL i a l’alum­nat del CPNL un descompte per assistir a l’espectacle Sempre teu, Òscar (preu de l’entrada amb descompte: 12 €) els divendres, dissabtes i diu­menges que hi hagi funció.

De jove Òscar Wilde va defensar amb entusiasme el concepte esteticista de l’art per l’art; al final de la seva vida l’art va ser la justificació de la seva existència, i la seva existència va ser la seva obra mestre.
Amb
Sempre teu, Òscar La Seca Espai Brossa vol  acostar l’espectador a aquesta darrera etapa del genial autor.
image003              Muntatge, interpretació, selecció textos i traducció: Sergi Mateu

Aquest espectacle es representa a la Sala Leopoldo Fregoli de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 12 de gener al 5 de març de 2017, de dimecres a dissabte a les 20 h i diumenges a les 18 h.

Compra d’entrades

Quan feu la reserva, heu de deixar el vostre nom i cognoms, un telèfon de contacte, el nombre d’entrades que voleu (màxim dues per persona), indicar que us acolliu a la promoció del CPNL i, finalment, informar del dia que anireu a veure l’obra. El dia de la representació haureu de passar per taquilla, demanar les entrades reservades al vostre nom, mostrar el carnet de l’alumnat o de VxL i fer el pagament.