• El CPNL i La Seca Espai Brossa ofereixen un descompte per anar a veure dos espectacles

  La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa VxL i a l’alum­nat del CPNL un descompte per assistir als espectacles Abans que arri­bi l’Alemany i Protesta (preu de l’entrada amb descompte: 12 €) els diven­dres, dissabtes i diumenges que hi hagi funció.

         Abans que arribi l’Alemany

  Júlia, una dona d’una seixantena d’anys, acaba de ser diagnosticada amb la malaltia d’Alzheimer. La imminència del desenvolupament de la malaltia, així com les reaccions de la seva família , la conduiran, després del terrabastall emocional que suposa una notícia com aquesta, a prendre una sèrie de decisions per tal de viure plenament el temps de consciència que li resti.

  Aquest espectacle es representa a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del fins al 2 d’abril de 2017, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenges a les 19 h.

       

  Protesta

  Escrita un any després de Carta 77, abans que Havel fos empresonat, el text ens presenta la conversa entre Vanek i Stanek, un antic amic escriptor, que ha assimilat el règim polític totalitari i té una bona posició en el món de la cultura.

  Després d’una bona dosi d’hipocresia, Stanek revela a Vanek l’objectiu real pel qual l’ha convidat: el favor que necessita d’un “dissident de professió” acostumat a comprometre’s. La resposta de Vanek farà que Stanek es trobi atrapat entre el benefici personal i la mala consciència, i hagi de desplegar tota la seva força retòrica.

  Aquest espectacle es representa a la Sala Leopoldo Fregoli de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) fins al 2 d’abril de 2017, de dimecres a dissabte a les 20 h i diumenges a les 18 h.

   

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes