• Visita de les parelles lingüístiques a l’associació Maresmon de Manlleu

    Divendres, 7 d’abril participants del Projecte de foment de la lectura de Manlleu van visitar l’associació Maresmon. Maresmon és una associació manlleuenca sense afany de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa i igualitària, afavorint la cohesió social entre persones.

    La sortida estava oberta a tots els participants del programa Voluntariat per la llengua, qui volia venir havia de ser a les 15.15 h davant de la Biblioteca de Manlleu. Es va arribar al local de l’associació, Els Rentants, a les 15.30 h on ens esperaven dues representants de Maresmon, l’Aurora i la Teresa, que ens van donar la benvinguda i ens van explicar els projectes en què treballen: projectes d’acollida, tallers de participació ciutadana i programes de formació laboral, fomentant valors com la tolerància, el compromís o l’ajut desinteressat.

    Ens van parlar també dels dos projectes més importants: Nunua, projecte d’artesania local amb rerefons social. Feltre artesà per a la inserció, i Totdraps, artesania en roba. Segona vida al retall tèxtil i a més formació de dones amb risc d’exclusió.

    Al final de l’explicació ens van oferir unes pastes i ens van obsequiar amb un clauer fet amb feltre.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes