• I a l’estiu… llegim!

    Cada dia us deixarem unes recomanacions lectores perquè pugueu triar i remenar.

    LECTURES D’ESTIU 19: Assumpta Grabolosa (tècnica de l’OC de Manlleu)  ens recomana, de  Lucia Berlin, Manual per a dones de fer feines, traduït per Albert Torrescasana i amb pròleg de Lydia Davis. Contes femenins amb sentit de l’humor…

    Esplèndids relats autobiogràfics. Una tria dels millors contes de Lucia Berlin que reflecteixen la fragilitat i feblesa humana, però també la fortalesa i l’experiència femenina, embolcallat tot amb un admirable sentit de l’humor. Els temes, alguns dolorosos, durs o fins i tot pertorbadors, es presenten amb una candidesa que t’aclapara.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes