El CPNL i el Teatre Tantarantana ofereixen un descompte per anar a veure aquest espectacle

El Teatre Tantarantana ofereix a les parelles lingüístiques del programa VxL
i a l’alumnat del CPNL
 un descompte especial per assistir a l’obra L’hora blava(preu de l’entrada sense descompte: 21 EUR, preu amb descompte: 13 EUR ).

La reducció de preu s’aplicarà a la parella lingüística quan hi assisteixin els dos junts i en el cas de l’alumnat del CPNL a l’alumne i a un acompanyant. 

L’hora blava

A una illa remota, cada nit el seu únic habitant encén el far que il·lumina el món confús i violent que va deixar enrere. Després d’anys de soledat ha après a fer-se un lloc a una terra hostil, dominada per les forces de la natura i on els animals saben coses que no volen compartir amb ell. Una nit un home arriba a l’illa demanant refugi. Els seus propòsits trencaran el fràgil equilibri que el faroner porta anys construint, obligant-lo a enfrontar-se a allò del que va fugir.

L’hora blava és una història sobre la recerca de sentit i el compromís. És possible quedar-se al marge davant de la injustícia? I si ho fem, quines seran les últimes conseqüències?

Espectacle en català

L’hora blava es representarà a la sala Baixos22 del Teatre Tantarantana (carrer de les Flors, 22. Barcelona) del 14 de març al 8 d’abril, de dime­cres a dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h.

Print Friendly, PDF & Email