• El CPNL i la Seca Espai Brossa ofereixen un descompte per anar a veure dos espectacles

  La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa VxL i a l’alum­nat del CPNL un descompte per assistir als espectacles:

   Vaig ser Pròsper o recordant La tempesta, els divendres, dissabtes i diu­menges que hi hagi funció (preu de l’entrada amb descompte: 14 €, preu normal: 20 €).

  – Per acabar amb el judici de Déu, els divendres, dissabtes i diumenges que hi hagi funció (preu de l’entrada amb descompte: 13 €, preu normal: 17 €).

  Vaig ser Pròsper o recordant La tempesta

  Un home vell que en un altre temps fou pròsper. Una casa que en una altra època fou esplendorosa. Una filla. Runes de memòria per a desen­terrar. Vestigis d’un passat cert? Fa­bulacions per a evitar l’oblit? 

  L’última gran obra de Shakespeare, La tempesta, serveix com a punt de partida a Projecte Ingenu per a una exploració de la naturalesa de la se­nectut humana.

  Aquest espectacle es representa a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 7 d’abril al 6 de maig de 2018de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenges a les 19 h.

  Per acabar amb el judici de Déu

  Teatre Kaddish ha creat, a partir del text escrit pel francès Antonin Artaud l’any 1946, “Per acabar amb el judici de déu”, una acció de ràdio i movi­ment que la companyia posa en es­cena per parlar sobre els límits de la creació artística, la llibertat d’expres­sió, la censura i la responsabilitat po­lítica, entre d’altres

  .Aquest espectacle es representa a la Sala Palau Fabre de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 5 al 29 d’abril de 2018, de dimecres a dissabte a les 20 h i diumenges a les 18 h.

  Compra d’entrades

  Podeu gaudir del descompte comprant les entrades a laweb de La Seca Espai Brossa.

   Entrades:Vaig ser Pròsper o recordant La tempesta
   Entrades: Per acabar amb el judici de Déu

  Procés de compra:

  – Escolliu la data de la funció que vulgueu
  – Cliqueu Seleccionar
  –  Escolliu la zona de butaques que desitgeu
  – Indiqueu el nombre d’entrades. Cada persona podrà comprar un 
  màxim de dues entrades amb descompte
  – Cliqueu 
  Selecció (automàtica o manual)
  – 
  Si heu escollit manual, seleccioneu les butaques i cliqueuAcceptar. Si heu optat per automàtica, feu Acceptar
  – Continueu el procés de compra: introduïu les dades que us demanin i realitzeu el pagament

  El dia de la representació haureu de mostrar el carnet de l’alumnat o de VxL a l’entrada si porteu les entrades impreses o a la taquilla si les porteu descarregades al mòbil.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes