• Parelles lingüístiques i alumnat del CNL d’Osona visiten El 9 Nou

    Dimarts, dia 5 de juny, un grup de 35 persones format per parelles lingüístiques i alumnes del CNL d’Osona van visitar El 9 Nou. Durant la visita, que va durar gairebé dues hores, la persona que els va acompanyar  va explicar als assistents que el bisetmanari compta amb dues edicions: una per a les comarques d’Osona i el Ripolles, amb la capçalera de color vermell, i una per a la comarca del Vallès Oriental, amb la capçalera de color verd.

    Els va explicar també que el diari informa dels temes d’àmbit comarcal i que enguany celebren el 40è aniversari. Va remarcar que en el diari hi ha informació, que és objetiva, expliquen la realitat tal com és, i també hi ha opinió: hi ha una editorial del diari, que escriu el director o algun membre de l’equip directiu que sempre segueix la línia editorial del periòdic, també hi ha articles d’opinió  i cartes al director.

    Després de les explicacions els visitants van poder veure l’estudi de ràdio d’El 9 FM i el plató de televisió d’El 9 TV on els van mostrar els decorats, el pròmpter, micròfons…

    Quan es va acabar la visita, el fotògraf d’El 9 Nou els va fer una fotografia, que sortirà en la propera edició del diari.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes