• Acte de cloenda del Projecte de foment de la lectura a Manlleu

    Dimarts, dia 12 de juny es va celebrar l’acte de cloenda del Projecte de foment de la lectura 2018, a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. Va comptar amb la presència d’unes cinquanta persones entre persones voluntàries i aprenentes i també alumnes convidades del Centre de Formació d’Adults de Manlleu, que aquest any s’han adherit al projecte.

    Dins del marc del programa Voluntariat per la llengua, el Projecte de foment de la lectura ha consistit en 10 sessions de reforç de la lectura i la conversa per tal que la persona que està aprenent la llengua pugui millorar la comprensió lectora, la fluïdesa en la lectura i la pronunciació i també incentivar-les que adquireixin un bon hàbit lector. Per tot això es va considerar molt adient de fer-ne la clausura a la biblioteca.

    També es va esmentar el fet que aquest projecte es dugui a terme amb la participació de quatre entitats: la Biblioteca de Manlleu BBVA, Càritas Interparroquial de Manlleu, el Centre de Formació d’Adults Miquel Martí i l’Oficina de Català de Manlleu. Aquesta col·laboració entre diverses entitats fan el projecte més fort i arriba a molta més gent. Es va apuntar la idea  que aquest hauria de ser el camí a seguir en properes edicions.

    Entre totes les persones voluntàries i les aprenentes van llegir tres contes en veu alta. Al final de la lectura es va fer entrega a les aprenentes d’un diploma de participació i un petit obsequi.

    L’acte va servir també per agrair la feina de les persones voluntàries, sense les quals no hauria estat possible aquest projecte.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes