Voluntaris i aprenents del VxL d’Osona visiten el Castell de Montesquiu

Divendres, dia 22 de novembre, una trentena de voluntaris i aprenents del VxL d’Osona van desplaçar-se fins al Castell de Montesquiu per fer-hi una visita guiada.

Abans de començar la visita els assistents van conèixer, a través d’un vídeo, els fantasmes de tots els propietaris que ha tingut el castell i els en van explicar la història, des dels inicis fins avui. Actualment el Castell de Montesquiu pertany a la Diputació de Barcelona.

Després del primer contacte amb el castell la guia va acompanyar els visitants per totes les estances, va explicar-los el tipus de vida que  hi portaven els propietaris, bàsicament d’oci, i van poder veure mobles i diversos utensilis d’esbarjo (raquetes de neu, un tauler d’escacs, selles de muntar, etc.) molt ben conservats.

Per acabar la visita van fer un vol pels exteriors i van poder gaudir d’un paisatge tardorenc espectacular.