El Voluntariat per la llengua d’Osona disposa d’un nou espai VxL

La Biblioteca Joan Triadú ha renovat l’adhesió al programa VxL i ens ofereix l’Espai Romeu perquè les parelles lingüístiques s’hi puguin trobar.

Horari: dilluns, de 15.30 a 16.30h i de dimarts a dissabte al matí (depenent de la disponibilitat).

La Biblioteca Joan Triadú de Vic és un servei públic i gratuït d’informació, obert a tothom. Facilita l’accés al coneixement i contribueix a dinamitzar el municipi utilitzant tots els recursos al seu abast. S’adapta a les necessitats canviants dels usuaris i obre els seus serveis a l’exterior.

La Biblioteca Joan Triadú de Vic, és un servei públic municipal, que garanteix a tots els ciutadans i ciutadanes l’accés lliure i gratuït a la informació, la formació i l’oci, alhora que fomenta l’ús de les noves tecnologies, contribuint al desenvolupament personal i col·lectiu. És un espai de convivència i relació, en constant evolució, d’acord amb les noves necessitats i expectatives de la seva comunitat.