Comença el Projecte de foment de la lectura 2020 a Manlleu

Com ja fa nou anys per aquestes dates, la setmana del 24 de febrer comença el Projecte de foment de la lectura a Manlleu. Aquest projecte pretén atendre alumnat dels cursos de català i també de l’Escola d’Adults, que té dificultats per llegir, de comprensió lectora i que no té adquirit l’hàbit de la lectura per millorar aquesta mancança.

Aquest any comptem amb la col·laboració de vuit persones voluntàries i unes 30 d’aprenentes, que es trobaran una hora a la setmana durant deu setmanes per llegir i parlar. Les trobades es faran en petits grups de tres o quatre persones.

El programa està organitzat per l’Oficina de Català de Manlleu i la Biblioteca Municipal BBVA de Manlleu, que proporciona material i espais. També compta amb la col·laboració de Càritas Manlleu, que hi aporta persones voluntàries i l’Escola d’Adults de Manlleu, que hi aporta persones aprenentes.

Des del CNL d’Osona es vol fer un reconeixement a les persones voluntàries i és per aquest motiu que se’ls ha proposat com a Protagonistes del mes de febrer del CNL d’Osona, que vol donar a conèixer persones i entitats que formen part de les activitats del Centre de Normalització Lingüística i que hi tenen un paper destacat. A més, se’n farà difusió a les xarxes socials.