• Estrena de cinema doblat en català i en VO francesa i subtitulada en català

  Títol:Especials

  Títol original: Hors normes (The Specials)

  Director: Olivier Nakache i Éric Toledano

  Intèrprets: Vincent Cassel, Reda Kateb, Aloïse Sauvage, Hélène Vincent, Bryan Mialoundama, Alban Ivanov, Benjamin Lesieur, Marco Locatelli, Catherine Mouchet, Frédéric Pierrot, Suliane Brahim, Lyna Khoudri

  Sinopsi: En Bruno i en Malik són dos amics que durant vint anys han viscut una realitat diferent: la dels nens autistes. Són experts en la formació dels cuidadors dels casos més extrems. D’aquesta manera, creen una associació excepcional, fora dels entorns tradicionals per a unes persones extraordinàries…

  Versió: Doblada i VOSC

  Idioma original: francès

  Qualificació

  Data d’estrena: 28/02/2020

  Tràiler

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes