• La Biblioteca de Manlleu s’afegeix a la campanya del VxL “Quan parles fas màgia”

    Quan entreu a la Biblioteca de Manlleu trobareu un aparador de la nova campanya del Voluntariat per la llengua, “Quan parles fas màgia”. Amb aquesta iniciativa la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA fa visible, un cop més, el programa VxL.

    Aquesta campanya es vol fer a partir de la metàfora de la màgia. “Quan parles fas màgia” focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

    La campanya incorpora una nova imatge gràfica i canvia els  colors corporatius, el taronja i el verd, pel blau.

    Des del programa Voluntariat per la llengua d’Osona agraïm el suport que la Biblioteca de Manlleu sempre ha donat al programa.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes