Presentació del VxL a l’Oficina d’Acollida de Vic

Divendres, dia 19 de març, Judith Vidal, dinamitzadora del Centre de Normalització Lingüística d’Osona, va presentar el programa del Voluntariat per la Llengua als alumnes de l’Oficina d’Acollida de l’Ajuntament de Vic.
Durant l’acte, la regidora de Benestar i Família de l’Ajuntament, Núria Homs, va donar les gràcies als participants per tota la seva tasca formativa als diferents mòduls assolits referents a l’aprenentatge del català, de coneixement de l’entorn i formació i eines per poder accedir al món laboral.
El programa de Voluntariat per la Llengua s’ha presentat com un recurs útil i senzill i una eina gratificant i motivadora per tal de poder continuar el seu aprenentatge de la llengua i de la cultura catalanes. Molts dels assistents ja coneixien el programa, d’altres no i s’ha donat l’oportunitat per inscriure-s’hi després de la presentació del VxL.
En l’acte, hi van assistir una trentena de persones vinculades a l’Oficina d’Acollida de l’Ajuntament de Vic, els quals van rebre  de l’Ajuntament el diploma corresponent als mòduls assolits durant tota la seva formació.
Print Friendly, PDF & Email