• El CNL d’Osona i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic col·laboraran per estendre el VxL entre els professionals de l’advocacia

    Les parelles es formaran tant entre professionals de la justícia com amb participants externs al col·lectiu, i poden optar per la modalitat virtual.

    Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) col·laboren novament amb la Comissió de Llengua del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC) per impulsar la creació de parelles lingüístiques entre l’advocacia i els professionals de l’àmbit judicial, ja sigui com a aprenents o com a voluntaris, en el marc del programa Voluntariat per la llengua (VxL).

    La iniciativa es desenvolupa en xarxa i a nivell territorial, de manera que l’equip de dinamitzadors de VxL del CPNL contacten amb els col·legis d’advocats del territori i fan la inscripció dels nous participants. Les parelles es formaran tant entre professionals de la justícia com amb participants externs al col·lectiu, i poden optar per la modalitat virtual, preferentment, o per la presencialitat, seguint les mesures sanitàries vigents en cada moment i territori.

    El CICAC representa 14 col·legis d’advocats que tenen presència a tot el territori: Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Terrassa, Tortosa i Vic.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes