Difusió de cinema en català

 

Aquesta setmana s’estrena la pel·lícula de dibuixos animats Tom i Jerry doblada al català i la pel·lícula Nació subtitulada al català.

Títol: Tom i Jerry

Títol original: Tom and Jerry

Director: Tim Story

Intèrprets: Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost, Ken Jeong, Pallavi Sharda, Jordan Bolger, Daniel Adegboyega, Ajay Chabra, Janis Ahern

Sinopsi: Tom i Jerry, el gat i el ratolí més populars de la història de l’animació, es tornen a trobar. Però, aquesta vegada, en una ubicació diferent. Jerry s’ha instal·lat al millor hotel de Nova York, que està preparant “el casament del segle”. L’arribada del ratolí provoca alguns inconvenients, que poden arruïnar aquest gran esdeveniment. Per això, Kayla, la planificadora de la gala, decideix contractar Tom, per atrapar Jerry. D’aquesta manera, comença una batalla sense límits entre el gat i el ratolí, que podria destruir la carrera de Kayla, el casament i, fins i tot, l’hotel!

Versió: Doblada

Idioma original: anglès

Qualificació

Data d’estrena: 26/03/2021

Tràiler

 

Títol: Nació

Títol original: Nación

Director: Margarita Ledo

Intèrprets: Nieves Pérez Lusquiños, Manuela Nóvoa Pérez, Ester García Lorenzo, Carmen Portela Lusquiños, Carmen Álvarez Seoane, Mónica Camaño, Mónica de Nut

Sinopsi: A través de les enèrgiques i carismàtiques dones d’una fàbrica de ceràmica, Margarita Ledo construeix un relat d’una lluita inconclusa.

Versió: VOSC

Idioma original: gallec

Qualificació: A partir de 12 anys

Data d’estrena: 26/03/2021

Tràiler

Print Friendly, PDF & Email