• Difusió de cinema en català

   

  Aquesta setmana s’estrena la pel·lícula de dibuixos animats Tom i Jerry doblada al català i la pel·lícula Nació subtitulada al català.

  Títol: Tom i Jerry

  Títol original: Tom and Jerry

  Director: Tim Story

  Intèrprets: Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost, Ken Jeong, Pallavi Sharda, Jordan Bolger, Daniel Adegboyega, Ajay Chabra, Janis Ahern

  Sinopsi: Tom i Jerry, el gat i el ratolí més populars de la història de l’animació, es tornen a trobar. Però, aquesta vegada, en una ubicació diferent. Jerry s’ha instal·lat al millor hotel de Nova York, que està preparant “el casament del segle”. L’arribada del ratolí provoca alguns inconvenients, que poden arruïnar aquest gran esdeveniment. Per això, Kayla, la planificadora de la gala, decideix contractar Tom, per atrapar Jerry. D’aquesta manera, comença una batalla sense límits entre el gat i el ratolí, que podria destruir la carrera de Kayla, el casament i, fins i tot, l’hotel!

  Versió: Doblada

  Idioma original: anglès

  Qualificació

  Data d’estrena: 26/03/2021

  Tràiler

   

  Títol: Nació

  Títol original: Nación

  Director: Margarita Ledo

  Intèrprets: Nieves Pérez Lusquiños, Manuela Nóvoa Pérez, Ester García Lorenzo, Carmen Portela Lusquiños, Carmen Álvarez Seoane, Mónica Camaño, Mónica de Nut

  Sinopsi: A través de les enèrgiques i carismàtiques dones d’una fàbrica de ceràmica, Margarita Ledo construeix un relat d’una lluita inconclusa.

  Versió: VOSC

  Idioma original: gallec

  Qualificació: A partir de 12 anys

  Data d’estrena: 26/03/2021

  Tràiler

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes