• La setmana de Sant Jordi el VxL ha anat a la ràdio

  El dia 21 d’abril, a les 4 de la tarda, la dinamitzadora del VxL de Vic, Judith Vidal, va anar a Ràdio Vic amb una parella lingüística formada per la Dolors i la Claudine.

  Durant l’entrevista van parlar del programa del Voluntariat per la Llengua, l’experiència de totes dues en el programa, de manera individual i com a parella. També van parlar del Conte de Sant Jordi, de com s’organitza i quines entitats hi estan vinculades: el CNL d’Osona, Centre d’Arts La Farinera, Escènic Vic, l’Escola de Música de Vic i l’Associació Tapís. Precisament la Claudine és l’autora del Conte de Sant Jordi 2021 d’enguany, un conte d’origen francès que es titula Perlette, la gota d’aigua.

  El dia 24, Diada de Sant Jordi, la Judith va anar a l’emissora de Vic, El 9 FM, aquesta vegada acompanyada de Josep Bofill, un voluntari del programa des de fa quatre anys i que, en aquests moments, condueix un club de lectura organitzat des del VxL d’Osona.

  Van parlar del Conte de Sant Jordi, del Voluntariat per la llengua, i del club de lectura en què es llegeix un llibre escrit per en Josep. Va explicar la seva experiència com a voluntari lingüístic i l’experiència de conduir un club de lectura amb el seu llibre.

   

   

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes