Activitat del Voluntariat per la llengua a Osona

Dimecres, dia 9, els participants del Voluntariat per la llengua van fer una passejada a la vora del riu Ter de Manlleu per veure els ocells que viuen en el dos quilòmetres de façana urbana de riu entre la fàbrica de can Llanas, a tocar del Museu del Ter, i la resclosa de la Teula, al costat del pont del ferrocarril.

En aquest espai hi trobem el passeig del Ter, l’històric canal industrial de Manlleu, bosc de ribera, els esqueis, canyissars, la làmina d’aigua del riu i altres ambients que són el lloc de residència de molts ocells al llarg de les diferents estacions de l’any.

En la passejada els va acompanyar Gaspar Prat, un dels quatre fotògrafs de l’exposició fotogràfica “Ocellots del Ter. D’instagram al Museu”, que es pot veure al Museu del Ter i que els va explicar les diferents espècies que s’hi troben, 174 espècies diferents, 86 de les quals han estat fotografiades per aquests quatre aficionats a la fotografia i a l’ornitologia.

Quan es va acabar la passejada les persones que ho van voler van visitar l’exposició del Museu del Ter. Molt recomanable!

Print Friendly, PDF & Email