• Activitat virtual del VxL amb l’ADET de Torelló

  El Voluntariat per la llengua d’Osona compta amb una nova entitat col·laboradora, l’Associació d’Estudis Torellonencs.

  L’ADET és una entitat dedicada a promoure activitats culturals de tota mena. La seva activitat va encamina­da fonamentalment a la recollida, conservació, estudi i divulgació de totes aquelles manifestacions de caràcter històric, cultural i científic relacionades amb Torelló i la vall del Ges.

  Aquesta setmana els participants del Voluntariat per la llengua i alumnes dels cursos de català de Torelló han pogut gaudir d’una activitat organitzada per Bernat Pasqual, membre de l’ADET i persona molt interessada en tot allò que fa referència al coneixement i a la cultura.

  Ha parlat dels arbres autòctons de Torelló i de la vall del Ges en dues sessions virtuals, una dimecres al matí, i l’altra, dijous a la tarda. Els ha explicat les característiques dels arbres (de l’alzina, el roure, el salze, el pollancre), de les fulles i altres característiques.

  Han estat unes sessions molt interessants, amenes i didàctiques.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes