• Nova edició del VxL a Torelló (2021-2022)

  El Museu de la Torneria s’adhereix al programa del VxL i la biblioteca de Montserrat exhibirà el cartell de la campanya “Quan parles fas màgia”

  Aquest mes de setembre el Museu de la Torneria s’ha adherit al programa del Voluntariat per la Llengua. D’aquesta manera, s’ha formalitzat una col·laboració que ja es duia a terme des de fa temps a través de visites guiades als alumnes dels cursos de català i altres activitats. Una entitat més que se suma a un bon nombre d’establiments comercials i d’entitats de Torelló que ja col·laboren amb el programa.

  En aquest sentit, des d’aquest mes d’octubre, la biblioteca del barri de Montserrat tindrà també un petit racó del Voluntariat amb un aparador de l’actual campanya “Quan parles fas màgia” juntament amb informació sobre el VxL i com apuntar-s’hiAmb aquesta iniciativa les biblioteques de Torelló fan visible, un cop més, el seu compromís amb el programa VxL i amb la llengua.

  Per tant, ja ho sabeu si teniu ganes de parlar més bé el català, amb més fluïdesa. O bé, ja parleu català i us agradaria ajudar algú a practicar-lo. I teniu una hora lliure a la setmana.

  O, si sou un establiment comercial o una entitat i voleu formar part del Voluntariat per la Llengua i ajudar-nos a estendre l’ús de la llengua, adreceu-vos a l’Oficina de Català: torello@cpnl.cat o bé 93 850 51 92.

  L’objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la.  També serveix perquè les persones catalanoparlants s’adonin que hi ha molts nouvinguts que aprenen el català i que no cal canviar de llengua per acollir-los millor. En definitiva, és una iniciativa per parlar, sortir i conèixer gent tot practicant la llengua. Només cal ser major d’edat i comprometre’s a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb la persona assignada.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes