• El VxL d’Osona a la Fira del Voluntariat 2021 de la UVic

  Dimecres, dia 6 d’octubre, de les 10 del matí a les 2 del migdia, la UVic va organitzar com cada any, excepte l’any passat per culpa de la pandèmia, la Fira del Voluntariat. Un any més el Voluntariat per la llengua d’Osona va ser-hi present.

  Els estudiants tenen l’opció de fer un voluntariat durant la seva estada a la universitat i poden triar entre una gran varietat d’entitats, entre les quals hi ha el Voluntariat per la llengua. A més, si fan un determinat nombre d’hores de voluntariat poden obtenir crèdits.

  Durant tot el matí es va donar informació als estudiants i se’ls va animar a formar part del VxL. Alguns universitaris ja s’hi van inscriure allà mateix.

   

   

   

   

   

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes